Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

12x Sinterklaas surprise maken
+ tips & video's!
Gaan jullie sinterklaas vieren met surprises? 

 

Wil jij dit jaar voor sinterklaas een leuke surprise maken? Dan ben je vast opzoek naar leuke en misschien juist wel makkelijke surprise ideeën die je kan maken. Want dan weet je zeker dat ook jij een leuke en verrassende surprise kan maken voor de ontvanger.


Wat kan je maken als surprise? Er zijn zoveel leuke surprises die je kan maken. Je kan zelf aan de slag gaan om een idee te bedenken, wat enorm leuk is wanneer je creatief bent. Maar ben je meer van je gemak, wist je dat je bij Pipoos en bol.com ook kant en klaar een surprise pakket kan bestellen? 


Welke surprise ga jij maken?

 


12x Sinterklaas surprise maken

 


Nr 1 Honden sinterklaas surprise maken

Heb jij een honden fan op je lootje staan voor Sinterklaas? Dan is deze super makkelijke honden surprise een schot in de roos! Een beauty om te zien en heel erg makkelijk om te maken. Met genoeg plek om je cadeautjes te verstoppen. Deze sinterklaas surprise heb ik gemaakt van een lege bruine doos (gehaald bij de supermarkt uit de dozen bak). Met wit A4 papier, rood papier, zwarte stift en lijm.

 


Nr 2 Sinterklaas surprise maken

 

Heb je iemand getrokken die dol is op poezen? Dan is deze surprise echt geweldig om te maken. Een Sinterklaas surprise in de vorm van een poes met genoeg ruimte voor de cadeautjes. Origineel en super leuk om te zien! Hoe je hem maakt, zie je in de video hierboven. Het enige wat je nodig hebt is een (schoenen)doos die je beplakt met oranje gekleurd papier, zwarte stift voor de ogen en de poten, lijm en een knutselschaar.

 


Nr 3 Chocomel sinterklaas surprise maken

 

Drink jij je warme choco met of zonder slagroom? Wij natuurlijk mét, dat zie je wel. Hmmm... we zijn zo terug. Even genieten, hoor
Voor de chocolademelk liefhebber maak je een chocomel surprise. Hier op de website van Pipoos vidt je de benodigdheden en het stappenplan hoe je deze leuke chocolademelk surprise kan maken.

 


Nr 4 Tony's chocolade sinterklaas surprise maken

 

Mag je een sinterklaas surprise gaan maken voor iemand die dol is op chocolade of een echte zoetekauw is!

Twijfel niet en maak dan deze Chocoladereep surprise. Zo leuk en heel geschikt voor een echte zoetekauw! De materialen die je nodig hebt is een doos, gekleurd papier, dubbelzijdige tape en een zwarte stift. Bekijk hier op de website van Pipoos welke materialen je nodig hebt en het stappenplan om deze leuke Tony's chocolade surprise te maken.

 


Nr 5 Aardbei sinterklaas surprise maken

 

Heb jij een echte aardbeien liefhebber getrokken? Hoe leuk is het om dan een aardbeien surprise te maken! In deze video laat ik je zien hoe je een cadeau kan inpakken als aardbei. Maar dit is ook heel makkelijk toe te passen op een lege doos. Zo maak je een leuke aardbeien surprise.

 

Werkwijze aardbeien surprise maken:
1. Pak een lege doos en beplak deze met rood papier.

2. Maak van groen papier de blaadjes en het steeltje zoals in de video verteld wordt.

3. Teken daarna de zwarte druppels op de surprise, en je surprise is klaar!

 


Nr 6 Sinterklaas surprise idee

 

Voor wie het liefst hele dagen taart eet, is dit een super leuk sinterklaas surprise idee om te knutselen. En de cadeautjes kun je in de taart verstoppen.

Deze druiptaart surprise is gemakkelijk te maken omdat je alle benodigdheden in dit knutselpakket van Bol.com kan 
vinden.

 


Nr 7 Emoji Sinterklaas surprise maken

 

Met deze Emoji surprise heb je altijd een vrolijk cadeau om te geven! In deze video laat ik je zien hoe je een cadeau leuk kan inpakken als Emoji. Maar wanneer je ervoor kiest om een echte Emoji surprise te maken, kan je dit ook met een doos doen.

Werkwijze Emoji surprise maken:
1. Pak een vierkante doos en beplak deze met geel papier.
2. Knip uit zwart papier de ogen en mond en plak deze op de doos.

3. Knip uit rood knutselpapier een hartje en plak deze op de surprise doos.

En tadaaa... je emoji surprise is klaar. Dit is nu echt een voorbeeld van een leuke, makkelijke en vrolijke sinterklaas surprise. Deze surprise maakte ik binnen 15 minuten.


Nr 9 Sinterklaas surprise idee

 

Ook deze lama rugzaak is enorm leuk om te maken als sinterklaas surprise. Wanneer je een meisje hebt getrokken wat van mooie of vrolijke spulletjes houdt is deze rugtas erg leuk om te maken. Hoe je deze surprise maakt, lees je op Heimat Dinge


Nr 10 Sinterklaas surprise idee

 

Voor skate of rolschaats liefhebbers is deze surprise heel erg leuk om te maken. De basis is karton die je beplakt met gekleurd papier. En daarop plak je de helft van een piepschuim bal. 

 

De beschrijving vindt je hier.


Nr 11 Sinterklaas surprise idee

 

Heb je iemand getrokken die vaak lang op het toilet zit? Of ben je opzoek naar een grappige sinterklaas surprise? Dan is deze wc een aanrader om te  maken! Wanneer je het cadeau in de hebt gestopt kan je de nep drol van ontbijtkoek er boven op leggen.

Dit heb je ervoor nodig:

  • Dozen
  • Karton
  • (Oude) emmer
  • Papier (zwart)
  • Ducktape
  • Schaar
  • Lijm
  • Ontbijtkoek

De beschrijving vindt je hier.


Nr 12 Sinterklaas surprise idee

 

Ook deze panda surprise is super leuk om te maken voor een panda liefhebbers. Je maakt hem van een kartonnen doos, knutsel papier en zwarte pompoms. Dit is een surprise die eigenlijk niet kan mislukken, dus het resultaat is altijd mooi. Nr 13. Voetbal surprise maken

Maak deze voetbal surprise voor een echte voetbal fan!

Het voetbal surprise idee is heel makkelijk om te maken, je hebt er enkel piepschuim, verf, een zwarte stift en een kwast voor nodig. Moet je de laatste week nog een surprise idee bedenken? Dan is deze voetbal een echte aanrader! Bekijk hier het stappenplan!

 


Top 3: Cadeau's voor sinterklaas onder 15,-

 Veelgestelde vragen 

 

Hoe maak je makkelijk een surprise?

 

Wanneer je niet veel tijd hebt of niet veel tijd wil steken in het maken van een sinterklaas surprise, is het handig om te weten dat er ook kant en klare surprise knutselpakketten zijn die ervoor zorgen dat ook jij makkelijk en snel een mooie sinterklaas surprise kan maken. Op deze manier kan je gemakkelijk & snel een surprise helemaal zelf maken.

 

 

Een grappige surprise maken

 

Een grappige surprise is leuk om te maken en leuk om te krijgen. Wel moet je er rekening mee houden dat 'tijd' de sleutel van succes is voor een grappige surprise. Om een grappige surprise te bedenken en te maken heb je nou eenmaal tijd nodig, en in de meeste gevallen lukt dit dus niet binnen een week. Mijn tip, zorg ervoor dat je een maand van te voren een lootje hebt getrokken. Zo heb je genoeg tijd om een leuke en grappige sinterklaas surprise te bedenken en te maken. Want ook het materiaal wat je voor je grappige surprise nodig hebt zal je moeten gaan verzamelen, hou hier dus rekening mee. 

Een grappige surprise ontstaat wanneer je de gekke details uit iemands leven uitvergroot. Wel is het belangrijk dat je het leuk en gezellig houdt.

 

Een sinterklaas surprise kopen

 

Hoe makkelijk is het, wanneer je alle materialen die je nodig hebt om jouw sinterklaas surprise idee te maken in één pakket thuis bezorgd wordt. Bij bol.com en Pipoos kan je in één keer de benodigde spullen bestellen van jouw surprise, wat een gemak! 

Deze pakketten zijn snel en makkelijk te knutselen en zijn inclusief een duidelijk beschrijving. Of je nu een surprise voor een jongen, meisje, man of vrouw moet makken, er is keuze genoeg.