5x Sinterklaas surprise maken


Wil je een sinterklaas surprise maken? Dan ben je waarschijnlijk opzoek naar een leuk idee om te gaan maken.

Met een leuke en toepasselijke surprise kan je de ontvanger enorm blij maken! Ook wanneer je niet zo een ster bent in knutselen raad ik je aan om zeker een kijkje te nemen tussen de hieronder geplaatste surprise knutselideeën. Bij iedere surprise is er een lijst met de benodigde spullen en een stap-voor-stap handleiding beschikbaar, heel makkelijk dus!

 

Welke surprise ga jij maken voor sinterklaas? Bekijk hier de leukste sinterklaas surprise ideeën!

 


5x Sinterklaas surprise maken

 

Wanneer je opzoek bent naar een surprise zoek je naar een leuk cadeau idee om weg te geven tijdens sinterklaas. Een eigen gemaakte surprise is al jaren een feestje om te krijgen.

 

Er zijn vele soorten surprises die je kan maken. Hier onder vertel ik je welke surprise erg leuk zijn om te maken of te krijgen.


Nr 1 Sinterklaas surprise maken

Maak deze voetbal surprise voor een echte voetbal fan. 

Deze voetbal is heel makkelijk om te maken. De benodigdheden en een stappenplan hoe je deze bal kan maken vindt je hier!

 

 


Nr 2 Sinterklaas surprise maken

 

Is de ontvanger van jouw surprise een hondenliefhebber? Maak dan deze honden surprise. Alle basis benodigdheden en een stappenplan zitten speciaal voor jouw in één knutselpakket. Erg makkelijk dus!

 


Nr 3 Sinterklaas surprise maken

 

Voor de chocolademelk liefhebber maak je een chocomel surprise.

Drink jij je warme choco met of zonder slagroom? Wij natuurlijk mét, dat zie je wel. Hmmm... we zijn zo terug. Even genieten, hoor.

 


Nr 4 Sinterklaas surprise maken

 

Chocoladereep surprise. Maak deze heerlijke chocoladereep voor een echte zoetekauw! 

 


Nr 5 Sinterklaas surprise maken

 

Hoe leuk is deze koe surprise! Deze surprise is erg makkelijk om te maken, alle benodigdheden zitten in een pakket. Het pakket bestaat uit de basismaterialen en instructies die je nodig hebt om een surprise koe te knutselen.

 


Hoe maak je makkelijk een surprise?

 

Wanneer je niet veel tijd hebt of niet veel tijd wil steken in het maken van een sinterklaas surprise, is het handig om te weten dat er ook kant en klare surprise knutselpakketten zijn die ervoor zorgen dat ook jij makkelijk en snel een mooie sinterklaas surprise kan maken. Op deze manier kan je kan je toch makkelijk en snel een surprise helemaal zelf maken.