Bloemen knutselen 

 

Nr 1. Kerstster maken - Bloemen knutselen

 

Deze bloem is super mooi om als decoratie te maken voor kerst. In de video laat ik stap voor stap zien hoe je deze bloem kan maken van gekleurd papier.

 

Nr 2. Roos maken - Bloemen knutselen

 

Knutsel een mooie roos voor Moederdag, Valentijnsdag of om op een cadeau verpakking te plakken! Wil jij ook zo een mooie roos maken? Volg dan de instructie's uit de video. 

 

Nr 3. Bloemen knutselen: Origami Tulp vouwen

 

Je kunt ook hele mooie tulpen maken door te vouwen met vouwblaadjes (o.a te koop bij pipoos of bol.com) . Origami tulpen zijn niet moeilijk om te maken. Leuk! In de video hierboven zie je hoe je ze maakt.

 

Nr 4. Leer een bloem tekenen

 

Teken op een mooie kaart voor oma of mama deze mooie bloem! De bloem kan je ook altijd nog inkleuren of verven. Hoe je deze bloem kan tekenen laat ik je zien in deze video.

 

Nr 5. Bloemen knutselen van papier

 

Nog een paar mooie vrolijke bloemen. Deze bloemen maak je heel eenvoudig van 7 rondjes papier. Bekijk hierboven de instructie video hoe ik de bloemen heb gemaakt.

 

Nr 6. Mooie & makkelijke bloemen knutselen

 

Deze mooie bloemen ziet er moeilijker uit om te maken dan dat dit is. Je hebt maar 2 vouwblaadjes nodig om deze bloem te knutselen. In deze video laat ik zien hoe ik de bloem heb gemaakt.

 

Nr 7.