Tekenen schattig; donut vos

Tekenen schattig

10+ leuke ideeën en voorbeelden

 

Met wit papier en stiften in huis kan je al snel aan de slag om leuke en schattige tekeningen te maken.  Ik deel tips, voorbeelden en ideeën met jullie, voor het tekenen van schattige dingen.

Tekenen schattig - Tip 1:
Panda donut tekenen

 

Ja, zelfs van een donut kan je wat schattigs tekenen. De mogelijkheden om iets schattigs te tekenen van een donut zijn enorm groot, in deze video zie je stap voor stap hoe je een panda donut kan natekenen.

Tekenen schattig - Tip 2:
Schattige poesjes in mok tekenen

Hoe leuk is deze poesjes tekening. Voor de wat oudere kinderen is dit een geweldige tekening om zelf te tekenen. Aan de hand van deze instructie video komt het tekenen helemaal goed!

Tekenen schattig - Tip 3:
Schattige envelop tekenen

 

Op een wit papier kan je met een zwarte stift een leuke en schattige tekeningen maken. Teken eens deze kawaii envelop, ook leuk om te tekenen voor een verjaardag of voor Moederdag. Zo leuk dit!

Tekenen schattig - tip 4:
Schattige lippenstift leren tekenen

 

Dit is echt een tekening voor meiden, hoe leuk is deze schattige kawaii lippenstift!

Tekenen schattig - Tip 5:
Schattige cupcake's tekenen

 

Ja, ook deze schattige cupcakes kan je makkelijk natekenen. Volg de video en ga aan de slag.

Tekenen schattig - Tip 6:
Kawaii paddenstoel tekenen

 

Leuk en makkelijk om samen met je kindje na te tekenen, deze schattige paddenstoel. Deze tekening is leuk om te tekenen op wit papier maar kan ook goed op gekleurd papier worden getekend.

Tekenen schattig - Tip 7:
Zo teken je een dolfijn

 

Deze kawaii kado is erg leuk om te tekenen voor op bijvoorbeeld een verjaardagskaart. Ook is deze schattige kawaii kado leuk om te tekenen als tekening.

Tekenen schattig - Tip 8:
Schattige nagellak tekenen

 

Hoe schattig is deze kawaii nagellak? Deze is altijd leuk om te tekenen en kan met viltstift ingekleurd worden in allerlei kleuren. Uiteraard weer easy om te tekenen.

Tekenen schattig - Tip 9:
Schattige eenhoorn tekenen

 

Deze donut eenhoorn is te schattig. Een makkelijke tekening om na te tekenen. En is het bijna vakantie? Dan is dit in ieder geval een leuke tekening om met je kindje te tekenen.

Tekenen schattig - Tip 10:
Een lief en schattig aapje tekenen

 

Een makkelijke manier om een lief en schattig aapje te tekenen is toch echt wel met deze instructie video. Erg leuk om samen met de wat kleinere kinderen een aap tekening te maken.

Tekenen Schattig - Tip 11:
Schattig poesje tekenen

 

Hoe schattig is dit poesje. Wil je dit poesje zelf leren tekenen? Volg de instructies uit deze teken video en je zal zien dat ook jij dit schattige poesje kan leren tekenen..

Tekenen schattig - Tip 12
Donut vos tekenen


VOLG KNUTSELEN EN TEKENEN

MEER KNUTSELEN MET PAPIER

Producten


Misschien vind je dit ook interessant