Zomer kleurplaten

Print hier gratis de leukste zomer & vakantie kleurplaten

 

Zoek je een leuke zomer kleurplaten om in te kleuren? Dan vind je hieronder een heleboel mooie zomerse kleurplaten om uit te kiezen. Vrolijke zomer tekeningen om alvast in de stemming te komen voor de zomervakantie, kleurplaten om in te kleuren voor juf, meester of opa & oma om ze een fijne vakantie te wensen of gewoon een leuke zomer kleurplaat om thuis te maken en op te hangen. Je kunt kiezen uit vrolijke strand kleurplaten, verschillende kampeer tekeningen, prachtige zomer mandala’s, vrolijke kleurplaten met ijsjes en nog veel meer. Er zijn kleurplaten voor alle leeftijden; peuters, kleuters, wat oudere kinderen en zelfs voor volwassenen vind je hier een mooie zomer kleurplaat. Gratis downloaden en daarna printen. Veel plezier ermee!

Zomer kleurplaten - Tip 1:
Vrolijke limonade kleurplaat

 

Een tropische limo op een warme zomerdag, geserveerd in een uitgeholde ananas, heerlijk! De kleurplaat download je hier: 

Schattige Kawaii Ijs Kleurplaat
Afbeelding – 226,1 KB 840 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 2:
Zwemmen in het opblaasbadje kleurplaat

Heerlijk zwemmen in het opblaasbadje wanneer het in de vakantie een warme dag is. Daar kunnen kinderen enorm van genieten. Een vrolijke vakantie kleurplaat! Je downloadt hem hier:

Opblaas-Zwenbadje-Kleurplaat
Afbeelding – 301,9 KB 704 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 3:
Vakantie koffer Kleurplaat

Hebben jullie de koffers al gepakt? Deze moet alleen nog even ingekleurd worden. En daarna kun je de reisbestemming van jullie vakantie eventueel ook nog op de kleurplaat schrijven. Een simpele zomer kleurplaat die ook heel geschikt is voor peuters. Je downloadt hem hier:

 

Vakantie Koffer Kleurplaat
Afbeelding – 155,5 KB 405 downloads

 

'Lees ook: Knutselen voor Moederdag.'

Zomer kleurplaat - tip 4:
Verkoelend varen kleurplaat

Deze jongen in zijn bootje geniet van het heerlijk verkoelende windje op het water. Je downloadt de kleurplaat hier:

 

Verkoelend-Varen-Kleurplaat
Afbeelding – 190,8 KB 235 downloads


Zomer kleurplaat - Tip 5:
Strand kleurplaat met zandkasteel

Wat doe je als je op vakantie bent en naar het strand gaat? Precies, zandkastelen bouwen! En ook als je deze zomer niet aan het strand gaat, kun je er één maken in de vorm van deze vrolijke kleurplaat. Je downloadt hem hier:

Zand Kasteel Kleurplaat
Afbeelding – 269,6 KB 309 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 6:
Vrolijke zon kleurplaat

Genieten van de zon, dat doe je wanneer je op vakantie bent! Je downloadt de kleurplaat hier:

 

Vrolijke Zon Kleurplaat
Afbeelding – 20,8 KB 254 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 7:
Nijntje op het strand kleurplaat

Ook Nijntje op deze kleurplaat geniet van de zomer met haar emmer en schep. Ook een leuke tekening om in de vakantie in te kleuren. Je downloadt hem hier:

Nijntje Op Het Strand Kleurplaat
Afbeelding – 97,2 KB 389 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 8:
Schattig kawaii ijsje tekenen

Deze zomer kleurplaat is toch om op te eten?! Maar liefst drie vrolijke bolletjes, yummy! Kleur jij ze in je favoriete smaak? Je downloadt de kleurplaat hier:

 

Schattige Kawaii Ijs Kleurplaat
Afbeelding – 226,1 KB 796 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 9:
Zomerse hangmat kleurplaat

 

Ook van vakantievieren wordt je wel eens moe. Deze kinderen rusten uit en genieten van hun koude limonade in hun hangmat. Je downloadt deze zomer kleurplaat hier:

 

Zomerse Hangmat Kleurplaat
Afbeelding – 279,1 KB 254 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 10:
Bij de caravan kleurplaat

Ga jij deze zomervakantie kamperen met de caravan? Dan is deze kleurplaat met caravan heel leuk om alvast mee in de stemming te komen. Je downloadt de zomer kleurplaat hier:

Bij De Caravan Kleurplaat
Afbeelding – 150,5 KB 221 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 11:
Ijsje kleurplaat

 

Ook heerlijke verkoelend op een zomerse dag is dit vrolijke ijsjes. Hij willen alleen liever ingekleurd dan opgegeten worden. Je downloadt de zomer kleurplaat hier:

 

Ijsjes Kleurplaat
Afbeelding – 87,3 KB 328 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 12
Boomhut maken kleurplaat

Samen met je vrienden een stoere boomhut bouwen, in de vakantie heb je daar alle tijd voor. Hier kun je de boomhut tekening downloaden:

Boomhut Maken Kleurplaat
Afbeelding – 103,4 KB 213 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 13
Zomer mandala vlinder

Deze vlinder mandala is een prachtige zomer kleurplaat voor wat oudere kinderen om in te kleuren. Eenmaal ingekleurd is het een echt kunstwerkje! Je downloadt de mandala hier:

Zomer Mandala Vlinder
Afbeelding – 415,5 KB 273 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 14
Zomer kleurplaat buitenspelen

Als je in de zomervakantie zes weken lang niet naar school hoeft, is er genoeg tijd om lekker buiten te spelen. En als het even wat minder mooi weer is, kun je deze buitenspeel kleurplaat mooi inkleuren. Je downloadt hem hier:

 

Zomer Kleurplaat Buitenspelen
Afbeelding – 81,1 KB 195 downloads

Zomer kleurplaat - Tip 15
Donut vos tekenen

 

Dit meisje zoekt verkoeling in het koele water van de zee en speelt heerlijk met haar zwemband in de zee. Hier kun je de kleurplaat downloaden:

 

In De Zee Kleurplaat
Afbeelding – 102,2 KB 201 downloads

We hopen dat hier een paar mooie zomer en vakantie kleurplaten voor jullie tussen zitten. En we vinden het altijd superleuk om ingekleurde tekeningen van jullie kinderen terug te zien, dus deel vooral al hun prachtige kunstwerken! Dat kan bijvoorbeeld door een foto van de tekening op Facebook of Instagram te posten waarin je Knutselen Met Papier tagt. Maar ons een privé berichtje sturen, mag natuurlijk ook altijd!Misschien vind je dit ook interessant