Fidget toys maken makkelijk

    12 leuke ideeën en voorbeelden

Wist je dat het heel makkelijk zelf je eigen fidget toys kan maken? Op deze pagina laten we je zien hoe je dit kan doen. Je vind hier verschillende leuke ideeën om zelf een Fidget toy te maken. 

Fidget toy maken makkelijk - tip 1:
Emoji pop it maken van papier en karton

 

Met gekleurd vouwblaadjes kan je zelf deze leuke pop it fidget toy maken met papier. Gekleurd papier, karton en plakband zijn de belangrijkste knutsel benodigdheden die je nodig hebt om deze makkelijke fidget toy diy te maken. Bekijk de video hieronder en knutselen maar!

 

Fidget toy maken makkelijk - tip 2:
Squishy maken van wc rol en een sponsje

 

En nog meer fidget toys voor de kinderen! Een lege wc rol heeft iedereen bijna altijd wel in huis. met een sponsje erin en een stukje papier rond de wc rol met een leuke tekening erop . En je fidget toy met papier en wc rol ziet er heel leuk uit.

 

Fidget toys maken makkelijk - tip 3:
Een pop it vinger klem vouwen met papier

 

Ook dit vind ik een leuk fidget toy knutsel idee voor kinderen! Knutselen met papier vind ikzelf altijd leuk. En origami papier  heb ik altijd wel in huis liggen. 

 


Fidget toy maken makkelijk -  tip 4:
Nagellak squishy knutselen

 

Een schattige kawaii nagellak squishy. Deze fidget toy is erg leuk om te maken voor de wat oudere kinderen.

 

Fidget toy maken makkelijk -  tip 5:
Origami simple dimple fidget toy

 

Een leuk idee wanneer je alleen papier in huis hebt, of wanneer je een makkelijke maar toch leuke fidget toy wilt maken. Zo kan je makkelijk en snel toch zelf een fidget toy vouwen met papier. 

 

Fidget toy maken makkelijk -  tip 6:
Eenhoorn squishy knutselen (makkelijk!)

 

Hoe leuk is deze eenhoorn squishy? Dit eenhoorn squishy knutsel idee heb ik nagemaakt uit het boek 'Fidget fun.' In dit boek staan 50 leuke fidget funprojecten  om samen met je kinderen zelf te maken. Dit boek is echt een aanrader om in huis of op de BSO te hebben!

 

Fidget toy maken makkelijk - tip 7:
Poepie fidget spinner knutselen

 

Hoe leuk is deze poepie fidget spinner! Deze fidget toy is leuk om te maken voor de wat oudere kinderen. Dit idee is zo leuk, vandaar dat ik hem in deze lijst van fidget toys heb gezet.

 

Fidget toy maken makkelijk -  tip 8:
Papieren fidget toy knutselen met papier

Deze papieren fidget toy is erg leuk om mee te spelen. Het is wel even een klusje om hem te maken, maar daarna heb je dan uren speelplezier. Deze fidget toy is eenvoudig te maken met vouwblaadjes of vierkantjes geknipt uit gekleurd A4 papier.

 

Fidget toy maken makkelijk -  tip 9:
Ijs squishy fidget toys maken

 

.

 

Fidget toys maken makkelijk -  tip 10:
Hartjes fidget spinner toys maken

Nog al zo een schattig idee om te maken, deze hartjes fidget toy. Wanneer je karton, gekleurd papier en rietjes in huis hebt kan je aan de slag om deze leuke Fidget toy te maken.

 

Fidget toys maken makkelijk -  tip 11:
Jumbo pizza squishy fidget toy maken

Wanneer je graag een grote squishy wilt knutselen is deze jumbo pizza squishy erg leuk om te maken. 

 

Fidget toys maken makkelijk -  tip 12:
Gouden fidget spinner maken 

Deze fidget spinner is gemaakt van doppen en met goudkleurige verf overspoten. Dit hoef je niet te doen, maar mocht je dat wel willen dan kan een andere kleur natuurlijk ook.

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Misschien vind je dit ook interessant: