Zomer knutselen

7x Knutselen Zomer

de leukste ideeën en voorbeelden


Heerlijk de zomer! Opzoek naar iets leuks om  in de zomer
te knutselen? Op deze pagina vind je 7 leuke zomer knutsel ideeën.


Knutselen zomer tip 1:
Schattige Aardbei knutselen van papier

 

Heerlijk die aardbeien! Wat is het leuk om in de zomer samen met je kind een leuke en schattige aardbei te knutselen van gekleurd papier. In deze knutsel video zie je stap-voor-stap hoe je heel makkelijk een leuke aardbei kan knutselen van, heel simpel alleen maar papier en lijm.

 

 


Knutselen zomer tip 2:
Ananas knutselen van wc rol en papier

 

En nog zo een leuk knutselidee.  Makkelijk om te maken, en je hebt niet veel spullen nodig: een wc rol, papier, schaar, lijm en een viltstift. Makkelijk toch?!

 


Knutselen zomer tip 3:
Origami vis vouwen van papier

 

In de zomer vind je mij op het strand en bij de zee.. En.. een vis zwemt in de zee. Wat is het leuk om juist in de zomer eens een vis te gaan vouwen van vouwblaadjes! Hoe je dit het beste stap-voor-stap kan doen? Bekijk het in de knutsel video hieronder!

 

Bekijk HIER meer Origami vouw ideeën! 


Knutselen zomer tip 4:
Zonnetje knutselen met papier en lijm

 

Dit zonnetje van papier is makkelijk te knutselen met alleen maar: gekleurd papier, lijm en een viltstift. Dit zomers knutselwerkje is echt een aanrader als je opzoek bent om iets makkelijks te knutselen. Ook makkelijk te maken samen met de wat kleinere kinderen.

 


Knutselen zomer tip 5:
Unicorn knutselen van wc rol en papier

 

Het is een feit, dat de meeste mensen zich vrolijker voelen in de zomer dan in de wintermaanden. En wie houdt er nu niet van vrolijke kleuren in de zomer? Unicorn staat bekend om zijn vrolijke kleuren! Ook is Unicorn erg geliefd bij kinderen 💜 Laat je kind(eren) eens deze vrolijke Unicorn van wc rol en papier knutselen.

 

Meer ideeën om Eenhoorn te knutselen met papier vind je hier!

 

Bekijk HIER meer Eenhoorn knutsel ideeën!


Knutselen zomer tip 6:
Nijlpaard knutselen met papier

 

Erg makkelijk om te knutselen deze leuke Nijlpaard van papier of karton. In deze knutselvideo zie je hoe je dit kan doen.

 


Knutselen zomer tip 7:
Emoji ijsjes knutselen met papier

 

Emoji is echt favoriet! En hou je van spelletjes spelen? Maak dan zeker eens deze leuke ijs memory met Emoji van papier en ijsstokjes.

 

Lees ook:


Advertentie


Misschien vind je dit ook interessant