SpeelgoedSpeelgoed

Sinterklaas knutselenSinterklaas is weer in aantocht! Opzoek naar iets leuks om te knutselen voor sinterklaas? Op deze pagina kom je helemaal in de stemming van sinterklaas en vindt je vele leuke knutsel ideeën voor sinterklaas.


Sinterklaas knutselen tip 1:
Schattige pieten en sint emoji leren tekenen

 

Pieten horen bij sinterklaas. In deze teken video leer je stap voor stap hoe je leuke Emoji pieten en sint kan leren tekenen..

 

 


Sinterklaas knutselen tip 2:
Surprise inpakken als POES!

 

Hoe leuk is dit! Pak je surprise voor sinterklaas leuk in als poes!

 


Knutselen zomer tip 3:
Origami vis vouwen van papier

 

Zomer, strand en zee zijn 3 woorden die voor mij in de zomer bij elkaar horen. En.. een vis zwemt in de zee. Wat is het leuk om juist in de zomer eens een vis te gaan vouwen van papier! Hoe je dit het beste stap-voor-stap kan doen? Bekijk het in de knutsel video hieronder!

 

Bekijk HIER meer Origami vouw ideeën! 


Knutselen zomer tip 4:
Zonnetje knutselen met papier en lijm

 

Opzoek naar een makkelijk knutselwerkje? Dit zonnetje van papier is makkelijk te knutselen met alleen maar:  papier, lijm en een stift. Dit zomers knutselwerkje is echt een aanrader als je opzoek bent om iets makkelijks te knutselen. In de video hieronder laten we zien hoe je dit kan doen.

 


Advertentie

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Knutselen zomer tip 5:
Unicorn knutselen van wc rol en papier

 

Het is een feit, dat de meeste mensen zich vrolijker voelen in de zomer dan in de wintermaanden. En wie houdt er nu niet van vrolijke kleuren in de zomer? Unicorn staat bekend om zijn vrolijke kleuren! Ook is Unicorn erg geliefd bij kinderen 💜 Laat je kind(eren) eens deze vrolijke Unicorn van wc rol en papier knutselen.

 

Meer ideeën om Eenhoorn te knutselen met papier vind je hier!

 

Bekijk HIER meer Eenhoorn knutsel ideeën!


Knutselen zomer tip 6:
Nijlpaard knutselen met papier

 

Erg makkelijk om te knutselen deze leuke Nijlpaard van papier of karton. Hoe je dit kan doen? Bekijk het in de knutsel video hieronder.

 


Knutselen zomer tip 7:
Emoji ijsjes knutselen met papier

 

Emoji is echt favoriet! En hou je van spelletjes spelen? Maak dan zeker eens deze leuke ijs memory met Emoji van papier en ijsstokjes.

 


VOLG KNUTSELEN EN TEKENEN

MEER KNUTSELEN MET PAPIERAdvertentieAdvertentie


Meer leuke knutsel ideeën: